Feine Restaurants nah Lorgues

   

La Gloire de mon Père Place in Seillans. Ontzettend gezellig wel eventjes rijden maar zeker de moeite waard.

 restaurantgroot

In Flayosc  7 km rijden vanaf Lorgues is een leuk en goed restaurant van een Nederlandse eigenaar. Restaurant "La Salle à Manger", 9 Place de la République  83780 FLAYOSC

 ansicht 1

In TourTour "het dorp in de hemel" is het restaurant "La Table" gevestigd. Een klein maar erg goed restaurant met een uitstekende menukaart en fijne gerechten.

 chez-bruno

Voor de aardse lekkernij truffels moet je in restaurant "Chez Bruno" zijn.Op de kaart staan wonderschone gerechten met deze overheerlijke paddestoelen. Het restaurant ligt op ongeveer 6 km. autoafstand van het huis richting Taradeau verscholen in een wijngaard aan de D10.

 restaurant-le-four

In het kleine straatje Rue Vielle Commune in het centrum van Lorques is het piepkleine restaurant "Le Four" gevestigd waar men overheerlijke lasagne met eend serveert. (maandags gesloten, tel. 04.94.67.65.79)

 ChateaudeBerne

"Leven als god in Frankrijk" betekent dat je niet voorbij kunt aan de restaurants van het wijnhuis "Chateau de Berne" want buiten uitstekende wijnen produceert men daar in drie verschillende restaurants hemelse gerechten voor een schappelijke prijs. Het Chateau ligt iets te noorden van Lorgues op een half uurtje loopafstand van het vakantiehuis. (reserveren is wel gewenst tel. 04.94.60.48.88)

 


Routebeschrijving

From Address: To:

Suchen

Das Wetter in Lorgues

Webcam einer Wetterstation in der Nähe von Lorgues